Horoscop: vineri, 20 aprilie

Horoscopul pentru astăzi vineri, 20 aprilie.


Se schimbă atmosfera, se schimbă și preocupările tale, devii mai discret, mai interesat de concluziile unor lecții de viață pe care nu le-ai asimilat încă, din cauza vitezei.

E nevoie de mai multă atenție în direcția relațiilor de orice fel pentru a putea construi ceva solid, de acolo de unde ai rămas, indiferent despre cine este vorba.

Ca să nu duci pe umeri griji inutile, ar fi de dorit să fii mai relaxat în evaluările pe care le faci despre problemele financiare cu care crezi că urmează să te confrunți.

Ar fi bine să nu te bazezi nici pe sfaturile, nici pe sugestiile oferite de prieteni. Nu au intenții rele, dar nici ei nu au mintea suficient de limpede azi.

Prinzi aripi, odată cu ideile optimiste care te inspiră astăzi. Vei avea parte de o perioadă mai luminoasă decât ce-a fost până acum. Alungă orice gând negativ care ți-ar putea strica ziua.

Te întorci la decizii mai vechi, luate cu seninătate, pe care acum le vezi mai bine, dintr-o perspectivă practică. Dacă nu te grăbești, vei ajunge la concluzii utile.

Poate să apară o invitație de la cineva de departe sau să fie o simplă provocare, căreia nu îi poți răspunde acum așa cum se cuvine. Important e să ai reacții echilibrate.

Are cine să îți atragă atenția asupra unor atitudini greșite, exagerate pe care le întreții. Dar mai e nevoie și de concentrare din partea ta, ca să observi aceste lucruri.

Ești foarte decis să închei anumite conflicte, de exemplu cele din familie, dar nu e de ajuns voința ta. Ai nevoie și de acordul celorlalți.

Este posibilă, începând de astăzi, o nouă abordare a situației financiare, pot să apară noi nevoi pe care le vei trata altfel, cu mai multă maturitate și responsabilitate.

Vrei să ai răbdare cu cei dragi, cu propriile porniri, ca să nu ajungi la concluzii negative fără bază. Este important să nu acumulezi nemulțumiri și gânduri pesimiste.

Munca trece pe primul plan al atenției tale, în sensul bun, printr-o creștere a solicitărilor, sau negativ, prin apariția unor probleme de sănătate sau accentuarea lor.

Te poți confrunta cu unele dificultăți la locul de muncă, fie din cauza unei vitalități scăzute, fie pentru că există conflicte mocnite care te afectează, indirect.

Sesizezi prea multe contradicții între ceea ce vrei tu și realitate, așa că ai putea avea o reacție de respingere a unor apropiați, chiar dacă nu îi poți acuza.

Cei dragi au nevoie de sprijinul tău, nu neapărat prin fapte, poate mai mult ca dispoziție sufletească, să vadă că ești atent și dispus să le oferi ceea ce îți cer.

Ești foarte preocupat(a) de selecție, de găsirea unei modalități de a evita anumite responsabilități, de care nu vrei sa te ocupi sub nici o formă.

Tentația vine din trecut, are legătură cu anumite deducții care nu s-au confirmat în timp. Poate ar fi mai bine să renunți la dorința de a trage concluzii.

Ar putea fi o zi senină, dar din când în când va apărea și câte un nor negru pe cerul tău, adus de bănuiala unor comploturi, intrigi sau altele asemenea.

Se poate spune că te afli într-un moment important pentru tine, în care poți contura un alt viitor, mai bun, pe baza noilor experiențe acumulate.

Se poate produce o schimbare importantă în cercul de prieteni sau de rude, una care să te surprindă foarte mult. Ai avut unele bănuieli, dar tot te surprinde.

Se poate spune că acum culegi roadele unor eforturi pe care le-ai făcut fără să aștepți ceva în schimb. Poate fi vorba despre profesie sau despre o pasiune de timp liber.

Vrei să te afirmi, să îți construiești o imagine publică strălucitoare, dar, dacă se poate, cu cât mai puține eforturi. E foarte puțin probabil să și reușești.

Astăzi debutează o perioadă mai calmă în viața ta, în care vei reuși să selectezi persoanele care merită să rămână în preajma ta și pe cele de care trebuie să te îndepărtezi.

De la tine pornesc impulsuri care îi vor mobiliza într-o direcție sau alta pe cei din jurul tău. Te poți bucura de această abilitate și de rezultatele pe care le vei obține în acest fel.