Horoscop: duminică, 25 iunie

Horoscopul pentru astăzi duminică, 25 iunie.


Tendința principală a zilei este de a alina anumite dureri sufletești, din proprie inițiativă, dar și de a acorda nevoilor celorlalți mai multă atenție.

Poți primi un sfat de mare valoare de la un prieten adevărat, pe care îl privești cu neîncredere, pentru că ești convins că nu are la fel de multă experiență ca tine.

Este o zi periculoasă pentru cuplu, mai ales dacă mai există și o a treia sau a patra persoană implicate, fără drept, în această relație, care ajunge să fie una colectivă.

Cu un efort sincer și concentrat, vei reuși să îți menții atenția asupra părții bune din situațiile complicate în care ești implicat acum, cu sau fără voia ta.

Poate fi o zi deosebit de intensă. Evenimentele vor căpăta nuanța pe care le-o imprimi tu. Dacă vei scăpa de sub control anumite emoții, și evenimentele ți se vor părea haotice.

Începând de astăzi vei avea acces mai ușor la anumite persoane, la care nu ai putut ajunge, dar și la alte surse de finanțare a proiectelor tale.

Generozitatea, în toate sensurile, este cea mai bună soluție pentru a remedia ceea ce nu funcționează în relația cu familia din care provii.

Singura ta dorință este să te retragi din orice activitate socială și să te apropii de cei dragi. Este important să nu îți neglijezi obligațiile pe care le ai, fiindcă tot ție îți vor reveni.

Vei reuși să te calmezi, fără prea mare efort, chiar și în momentele dificile, dacă vei înțelege că de asta au nevoie și cei din jur, de un exemplu pozitiv.

Ești ocupat cu lucruri serioase, muncă și efort, până în punctul în care va trebui să răspunzi la întrebarea interioară legată de motivul real pentru care faci toate acestea.

Lași în urmă o perioadă de vorbărie fără rost în familie și treci la preocupări serioase, cum ar fi cei dragi, nevoile lor și pasiunile tale de timp liber.

Te înnoiești astăzi, fie printr-o schimbare de atitudine față de propria persoană, în sensul de a te prețui mai mult, fie prin distanțarea de problemele apăsătoare.

Din familie vine un răspuns pe care îl așteptai sau o solicitare care implică și rezolvarea unei probleme personale. Lucrurile merg în direcția dorită de tine.

Toate grijile care îți vor da dureri de cap astăzi au legătură cu banii, resursele de orice fel sau doar modul în care te vezi tu apreciat prin aceste mijloace.

Ești dornic să iei o decizie clară, deși nu ai nici datele, nici motive suficiente pentru asta. Cei dragi pot fi afectați și vor exista reacții din partea lor.

Te cuprinde o dorință de revoltă care te împinge la reacții extreme față de toți cei din jur. Ai impresia că numai așa vei reuși să ții situația sub control.

Se poate vorbi despre o suferință care iese la lumină când te gândești la familie, la mediul tău intim. Cauzele au rădăcini adânci în trecut.

Ai un context favorabil pentru a pune în practică anumite restricții pe care le-ai gândit deja. Acestea pot avea legătură cu finanțele, cu alimentația sau cu stima de sine.

Vei reuși să găsești o rază de bucurie sau poate mai multe, în această zi, în momentele în care vei dori să faci ceva frumos pentru altcineva.

Ceea ce auzi în prima parte a zilei nu va mai fi valabil și în a doua parte. Te va ajuta mult maturitatea de care dai dovadă mereu, ca să nu îi judeci prea aspru pe cei din jur.

Poți acorda mai multă atenție celor care vin cu propuneri, invitații, mai ales dacă sunt asociați cu cercul de prieteni. Intențiile lor sunt așa cum par, bune.

Îți motivezi în fel și chip comportamentul agresiv și ai, cu siguranță, destule motive, din perspectiva ta. Problema e că tot ție îți vor reveni și consecințele.

Ești stăpân pe situație și dacă ai această convingere, nu este falsă. Singura problemă ar fi tentația de a nu respecta drepturile celorlalți.

Este important să observi că anumite obstacole au dispărut, poți să îți faci planuri solide. Vor dispărea și celelalte treptat.