Horoscop: luni, 10 decembrie

Horoscop: luni, 10 decembrie

Horoscopul pentru astăzi luni, 10 decembrie.

Berbec

21 mart. - 19 apr.

E o zi specială, de bilanț al unor acțiuni, pe baza căruia poți decide corect ce ai de făcut în continuare. Este important să fii temperat și corect cu cei din jur.

Există riscul de a trăi o dezamăgire legată de muncă sau de starea de sănătate. Nu sunt probleme noi, dar poate că nu le-ai dat importanța cuvenită la momentul potrivit.

Capricorn

22 dec. - 19 ian.

Știi deja că este necesar să te ocupi de cei dragi în cel mai bun mod posibil. Dacă vei face acest lucru și cu tragere de inimă, va fi și mai bine.

Poate fi o zi specială, mai ales dacă vei alege să fii disponibil în toate sensurile pentru cei dragi. Orice gest frumos se va întoarce înmulțit.

Vărsător

20 ian. - 18 febr.

Ți-ar fi de mare folos un efort de cercetare a cauzelor care au dus la complicațiile din familie. Fă-o înainte de a fi luat de valul consecințelor!

Cauți o ieșire din strânsoarea obligațiilor pe care ți le-ai asumat, de voie sau de nevoie. Din păcate, nu există soluții ușoare sau simple pentru ceea ce te doare te tine acum.

Pești

19 febr. - 20 mart.

Îți convine parțial faptul că îți sunt recunoscute meritele la serviciu. Partea mai puțin plăcută e că trebuie să îți asumi mai multe responsabilități.

Astăzi ai parte de gândul cel bun, care apare și la momentul potrivit. Poți lua decizii foarte inspirate, ale căror rezultate le vei vedea imediat.

Taur

20 apr. - 20 mai

Descoperi ce rezultate benefice are o atitudine binevoitoare – sinceră, nu teatrală! – și cât de multe avantaje ai avea dacă ai transforma-o într-un mod de viață.

Este o zi în care contează armonia pe care reușești să o creezi cu puterile tale, prin metodele care îți sunt cunoscute. Așa vei avea parte și de bucuria de a ști că poți fi creativ.

Gemeni

21 mai - 20 iun.

Este bine să ții cont, indiferent ce intenții ai, și de opiniile celor cu care te sfătuiești de obicei, nu doar să îi consulți, așa, de formă.

Ai suficiente date ca să ajungi la concluzia că anumite situații îți scapă de sub control. Un strop de optimism va fi suficient ca să te eliberezi de teama de viitor.

Rac

21 iun. - 22 iul.

Ai putea fi tentat să privești într-o singură direcție, acolo unde lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori, deși ai și suficiente motive de bucurie sau de mulțumire. Depinde numai de tine să menții un echilibru.

Există riscul să îți strici singur imaginea pe plan profesional, în cadrul echipei, și să iei această supărare și acasă, ca să fie cercul complet.

Leu

23 iul. - 22 aug.

S-ar putea să te răzgândești în probleme pe care deja le-ai clarificat și să te lași dus de resentimente și de nemulțumiri către concluzii greșite.

Este foarte important să îți prețuiești partenerii de orice fel, în special pe cel de cuplu. Este în interesul tău să investești în acest tip de relații.

Fecioara

23 aug. - 22 sept.

Astăzi simți dorința ta de a aborda cu mai multă seninătate orice fel de problemă, inclusiv pe cele care ți-au umbrit zilele trecute.

Poate că unele momente din această zi vor fi mai intense, dar nu cât să te scoată din ale tale. Dacă vei face eforturi să îți păstrezi bunăvoința, vei avea o zi cel puțin interesantă.

Balanța

23 sept. - 22 oct.

Te apropii de prieteni și creați împreună o atmosferă care îi va ajuta pe toți să își deschidă inima și să dea uitării supărările, mai vechi sau mai noi.

Te bucuri de concluziile frumoase la care ai ajuns în legătură cu progresul tău profesional și de perspectivele pe care le ai de acum înainte.

Scorpion

23 oct. - 21 nov.

O persoană apropiată vine cu vești bune sau cu o invitație care sună bine. Asta te va face să uiți de orice intenție negativă pe care o aveai față de cei din jur.

Vrei neapărat să te impui și este posibil să reușești, dar prețul, care nu te preocupă acum, va fi mai mare decât orice crezi că vei câștiga acum.

Săgetător

22 nov. - 21 dec.

Acum ai ocazia să ajungi la anumite concluzii legate de domenii importante din viața ta, cum ar fi munca, sănătatea, pasiunile de timp liber și relația cu copiii.

Vrei, nu vrei, sunt mulți ochi îndreptați asupra ta și ar fi bine să ții cont de acest element, înainte de a lua decizii sau de a rosti fraze descurajatoare.