Horoscop săptămânal: 29 mai - 4 iunie 2017

Horoscop săptămânal: 29 mai - 4 iunie 2017.


Se pare că Luna în casa lăuntrică a stărilor interioare îi debusolează anticipativ în zilele de joi și vineri. Oscilează la capitolulenergie și vitalitate și le vine greu de multe ori să facă față cu brio problemelor care apar în plan fizic.

Starea lor de spirit este una benefică și nu pare să aibă de suferit în acest sector al vieții lor, însă n-ar strica dacă ar fi mai atenți la orele de somn și mai ales la alimentația zilnică.

Nu sunt mari schimbări în acest domeniu. Trebuie doar să țină minte că pentru a se simți bine în pielea lor și energici au nevoie de un orar echilibrat de somn mai mult ca orice.

Să fie atenți la acele momente în care au tendința de a-și ieși din fire. Organismul va resimți mai puternic decât își imaginează ei acest acces de nervi și cu siguranță nu la va face prea mult bine.

Înconjurați fiind de atâtea persoane, prieteni și cunoștințe, este posibil ca partenerul să nu-și mai cunoască locul în inima Taurilor. Nu dau neapărat semne de gelozie, dar nu-și mai dă seama cât de important/ă este el/ea în viața lor. Taurii vor avea grijă să le demonstreze că sentimentele lor sunt stabile și că nu se schimbă la prima adiere de vânt. O săptămână bună din punct de vedere amoros.

Iată niște zile în care au ocazia să-și consolideze relația. Au loc anumite evenimente care le dau de înțeles Taurilor că își pot exprima sentimentele în voie și nu au de ce să se teamă cu partenerul actual. Dacă își iau inima în dinții vor vedea că a meritat să riște. Îi așteaptă trăiri memorabile în acest sector.

Vor cunoaște oameni noi, vor ieși în oraș mai des și vor avea parte de numeroase activități sociale. Este vremea să lase lucrurile să curgă de la sine și să nu mai caute cu ardoare un anumit lucru, respectiv un singur obiectiv al iubirii. Au capacitatea de a-și răspândi energia pentru a se conecta cu diferite persoane așa că nu este cazul să se limiteze singuri în acest domeniu.

În acest plan evenimentele neplăcute se pot ține lanț în acest interval dacă nu pun mai mult preț pe sentimentele celorlalți. E adevărat că le place să-și dovedească argumentele și să dezbată mult și bine un anumit subiect, însă trebuie să știe și când să se oprească, iar săptămâna asta vor avea parte de niște lecții în această direcție.

Sunt niște simptome care persistă de ceva vreme și începe să îi îngrijoreze pe nativii zodiei Rac. Poate că ar fi momentul să apeleze la un specialist sau măcar să meargă la un control de rutină și să apeleze la expertiza unui set complet de analize. Nu este vorba acum de afecțiuni greu de tratat, însă au amânat mult prea mult timp și acum abia acum au sesizat că nu se vindecă singuri și că au nevoie de ajutor.

Universul lor interior le spune că are nevoie de căldură, afecțiune și liniște – dar ce se întâmplă în căminul lor în prezent ține de total altă natură. Argumentele logice pălesc în fața sentimentelor iar partenerul le cere să fie mult mai pragmatici și să nu mai pună atât de mult accent pe latura emoțională a lucrurilor…ceea ce este (aproape) imposibil pentru nativii zodiei Rac.

Se simt bine din punct de vedere fizic, însă n-ar strica dacă ar putea trece în revistă principiile lor alimentare și dacă ar încerca să-și îmbunătătească alegerile zilnice.

Leii trebuie să fie acum extrem de atenți la etajul digestiv, neuro-vegetativ și la cel osos. Aceștia simt nevoia să facă mișcare dar niciodată nu găsesc timpul potrivit. Aceste initiative care nu-și găsesc cursul sau care nu se concretizează, marchează și casa sănătății, moment în care nu e de mirare că nu sunt ușor de diagnosticat stările de anxietate pe care le au și nici problemele care pot surveni pe fondul unui sistem imunitar scăzut.

Sunt avantajați de capacitățile de comunicare de care dau dovadă în prezent și vor reuși să cucerească persoanele cu care intră în contact prin strălucirea lor. În dragoste, pur și simplu radiază de fericire iar asta se vede în primul rând prin apariția lor, dar și prin modul în care se comportă față de sexul opus.

Se simt bine în pielea lor și încearcă să facă totul plăcere ca să nu resimtă nimic ca pe o corvoadă. Realizează că fericirea lor depinde de ei și că nu este nevoie să apeleze la trucuri inedite pentru a se bucura de o stare de bine.

Sunt mai aproape de partener ca oricând însă nu trebuie să uite că indiferent de cât de sudată ar fi iubirea lor, tot au nevoie din când în când să vină cu idei noi pentru a aduce sare și piper în relație. O săptămână bună pentru a experimenta atât la nivel amoros cât și din punct de vedere relațional.

Nu sunt tentați să încerce lucruri noi pe plan culinar, însă ar putea fi sfătuiți să-și ajusteze principiile alimentare. Oriunde e loc de mai bine în viața lor!

Lucrează foarte bine în echipă cu partenerul, fac tot împreună dar asta le aduce și un plus de dinamism. Devin mai competitivi și uneori, în loc să lucreze în favoarea scopurilor pe care le au împreună, reușesc să se detașeze și să acționeze independent sau chiar unul împotriva celuilalt. Mare grijă să nu piardă din vedere esențialul.

Peregrinarea lui Marte în casa sănătății tinde să lea de o stare de agitație generală și să îi facă să accentueze fiecare stare pe care și-o induc în momentul de față. Trebuie să fie ceva mai cumpătați.

Învață să se bucure de compania celor dragi și să se simtă bine în familie, chiar dacă de prezența unor membrii s-ar fi putut lipsi. Din fericire partenerul este alături de ei și îi ajută să treacă mai ușor peste orice tip de neînțelegeri ar putea avea în aceste zile cu cei apropiați lor.

Sunt induși în eroare de niște simptome contradictorii de pe urmă cărora suferă acum. Vor fi nevoiți să meargă la medic pentru a se lămuri complet.

Sunt echilibrați și se simt bine în pielea lor în majoritatea timpului. Se gândesc chiar să reia pasiuni mai vechi și să le dezvolte. Îi ajută să se simtă împliniți din punct de vedere sufletește și astfel dispun de o stare generală de bine.

Cu atâta voie bună și echilibru în domeniile importante din viața lor nici nu se pune problema să-și facă vreo grijă în acest sector.

O săptămână în care se concentrează pe tot ceea ce înseamnă finanțe, câștiguri și gestionarea banilor în principiu. Luna Nouă de miercuri le aduce o privire și o analiză ceva mai amănunțită în acest sector, astfel încât dacă e nevoie de cineva să organizeze și să aranjeze lucrurile în acest sector ei vor fi aceia. Mai mult decât atât – dat fiind că această Lună Nouă se formează în zodia lui Mercur e cazul să fie atenți la comunicarea și buna înțelegere cu cei din jur, fie că sunt de la locul de muncă, fie din plan personal – mai ales atunci când vine vorba de bani. Nu reușesc să aibă rezultate singuri așa că sinceritatea și deschiderea față de asociații, colegii și membrii apropiați ai familiei îi ajută să câștige mult mai mult pe plan economic.

Simt nevoia să iasă în evidență mai ales prin înfățișare așa că nu e exclus să-și dorească acum să facă mai mult sport și să arate că sunt mai rezistenți ca oricând. Cu atenție totuși, dacă se vor suprasolicita, vor rămâne fără energie destul de rapid.

Vor petrece momente frumoase alături de partener, chiar dacă asta s-ar putea să îi cam coste în momentul de față. Depinde de ei să aleagă locația potrivită, astfel încât să nu rămână în sapă de lemn după o singură seară petrecută în oraș.

Dacă nu se menajează în această săptămână există mari șanse să ajungă epuizați la finalul săptămânii. Se întâmplă asta deoarece Luna Plină îi face să simtă totul mult mai intens decât de obicei și să trăiască totul la maxim.

Din fericire în plan personal reușesc să fie deschiși comunicării cu partenerul și chiar și cu cei apropiați și să dea dovadă de solidaritate săptămâna viitoare. Era și cazul să mai schimbe aerul și atmosfera în relația de cuplu.

Trebuie să fie foarte atenți la vorbele și gesturile lor față de partener/ă. Se aprind repede și la nervi e posibil să dea din casă   mai mult decât își doresc. În acest caz ei vor fi cei care vor avea de suferit cel mai mult.

Încearcă să fie echilibrați în viața amoroasă și să nu se îngrijoreze la orice mic semn de distanțare pe care îl dă partenerul acum. Au de lucrat cu ei înșiși și sunt conștienți că asta nu trebuie să le afecteze relația în niciun fel.

Nu duc lipsă de atenție, însă e posibil ca semnalele pe care le primesc acum să nu vină din partea unor persoane pe care Vărsătorii le agreează foarte tare. E timpul să-și pună întrebarea dacă ei au făcut ceva sau nu în acest sens. E posibil să-și dea seama de niște lucruri uluitoare.

Vor să petreacă ceva mai mult timp împreună cu familia dar și cu persoana iubită. Organizează ieșiri și activități diverse pentru a se bucura cât mai mult de prezența celor dragi.

În cuplu pot apare mai ales pentru cei tineri riscul unei rupturi relaționale, iar pentru cei maturi discuții și divergențe în zilele de 19 și 20, datorită unor discuții ce au la bază mulți bani, iar zile bune în acest sens sunt 21 și 22 când se mai echilibrează climatul familial pe fondul unor discuții ce implică studiile copiiilor.

Au o stare de spirit general bună, însă tot există momente în care unele persoane îi vor scoate din sărite. Din fericire, stabilitatea este la ea acasă în această săptămână în zodia lor și orice ar interveni, vor reuși să-și găsească echilibrul.

Sunt extrem de carismatici printre cei din sexul opus și au ocazia să-și arate carisma așa cum le place lor: cu eleganță și finețe. Nu sunt foarte expansivi în domeniul amoros, însă când vine vorba de persoana iubită, cu siguranță au grijă de el/ea cu cea mai mare blândețe.

Cupidon îi pune acum se pare în situații destul de inedited și conjuncturi cu care nu prea s-au mai întâlnit. Sunt cât se poate de sociabili și șarmanți și s-ar putea trezi cu mai mulți admiratori față de cât sunt obișnuiți. Recomandat este să nu-și piardă capul și să fie destul de raționali când vine vorba de începerea unei noi idile.