Horoscop săptămânal: 15 ian. - 21 ianuarie 2018

Horoscop săptămânal: 15 ian. - 21 ianuarie 2018.


Au niște revelații pe plan amoros și se străduiesc să înțeleagă mai bine motivele partenerului și încearcă să-și dea seama de ce se comportă așa în momentul de față. Dacă până acum ceva vreme, enigma domina relația lor, acum totul va ieși la lumină.

Apar unele probleme de sănătate, așa că ar fi bine să acorde mai multă atenție dereglărilor digestive și celor hormonale. Să nu ignore oboseala și mai ales să nu uite să se relaxeze din când în când.

E necesar să se concentreze pe acele sarcini profitabile care le aduc merite și din punct de vedere financiar dar le și îmbunătațesc imaginea în fața șefilor. Dau un randament bun în primele zile ale săptămânii, cu precădere luni și marți și din fericire reușesc să-și anticipeze multe dintre sarcinile pe care le aveau de dus la îndeplinire în această săptămână. E bine să  nu renunțe din prima dacă nu le merge ceva așa cum au stabilit ei, mai ales dacă e vorba de gestionarea unor sume financiare majore. Asociații vor aprecia îndârjirealor.

Atâta timp cât sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul, reușesc să elimine din calea lor orice obstacol. Este posibil să intervină anumite discuții legate de bunurile pe care le au în comun și chiar dacă nu ajung la un consens în prima parte a săptămânii, este posibil ca până la finalul ei, totul să se rezolve de la sine. Deci nu este cazul să forțeze nota dacă simt că lucrurile nu merg în direcția dorită de ei.

Sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul și reușesc să lucreze împreună ca o echipă la proiectele pe care le derulează în prezent. Din motive neștiute de ei au senzația că ceilalți le apreciează ideile ceva mai mult și că pun preț  pe aportul lor și pe ceea  ce au de spus. Nu știu exact ce au făcut ca să merite aceste aprecieri și semnale pozitive din partea lor, însă sunt bucuroși că lucrurile au ajuns în această etapă și că au reușit să-și formeze o astfel de imagine în fața colegilor, dar mai ales a celor din conducere. Mai mult decât atât, spre finalul săptămânii îi așteaptă și ceva recompense financiare așa că vor fi din ce în ce mai motivați să-și facă treaba cu și  multă plăcere.

Sunt mai degrabă melancolici decât plini de speranță și mai degrabă romantici decât pasionali. Trec printr-o perioadă în care sunt cu energia la cote minime și au nevoie de înțelegere mai mult decât de iubire. Cert este că Gemenii prezintă niște nevoi emoționale la care partenerul se va simți provocat să răspundă.

Pe plan sentimental simt din fericire că și-au găsit un pilon de rezistență. În ciuda stărilor lor schimbătoare, relația din prezent este ceea ce îi menține pe linia de plutire și se bucură săptămâna această de un refugiu plăcut în brațele celui iubit.

Vin cu propuneri care mai de care mai interesante pentru a diversifica activitățile pe care le întreprind cu partenerul. Sunt de părere că mișcarea și dinamismul relației este dat de implicarea pe care o are fiecare pentru modul în care își petrec timpul liber așa că vor căuta să fie cât mai mult în compania persoanei iubite.

Se simt destul de bine în pielea lor și au parte de niște zile în care veselia îi însoțește peste tot unde se duc. Îi vor molipsi pe cei din jur cu entuziasmul lor și vor fi încântați să vadă cât de bine se conectează și se înțeleg cu cei apropiați.

Partenerul are nevoie de suportul lor și de un umăr pe care să plângă în momentul de față. Chiar dacă nici ei nu sunt mai echilibrați în momentul acesta, Racii sunt oricând capabili să fie alături de persoana iubită și să ofere tot ajutorul de care el/ea are nevoie.

Comunicarea în cuplu ar putea fi greu de realizat datorită stărilor schimbătoare și excesiv de sensibile ale Racilor. Au tendința de a-i reproșa partenerului faptul că nu le acordă suficientă atenție sau că nu sunt alături de ei, fie că problemele pe care le au sunt grave sau nu.

Au o constituție destul de puternică dar la stres nu rezistă prea bine. Poate că ar fi momentul să facă ceva mai mult sport. Au suficientă energie astfel încât să înceapă activități noi așa că ar fi de preferat să nu ignore semnalele pe care corpul le transmite în prezent.

Au ceva probleme cu sistemul imunitar și cu cel osos. Ar fi vremea să se îngrijească mai mult de sănătatea lor și să conștientizeze că nu vor fi tineri la nesfârșit.

E posibil ca în prima parte a săptămânii să nu se simtă tocmai confortabil cu ei înșiși și să simtă nevoia să se detașeze puțin de ce se întâmplă la locul de muncă. Vor prefera să se retragă în oaza lor de liniște – căminul și brațele persoanei iubite.

Profită de pasa bună în care se află partenerul pentru a le face anumite propuneri de petrecere a timpului liber și chiar și atunci când se confruntă cu un refuz din partea acestuia va încerca să îi înțeleagă bine motivele înainte de se ofusca sau de a-l/o trage la răspundere.

Se simt bine în pielea lor și au energie să-și ducă toate sarcinile la bun sfârșit. De asemenea, își respectă obligațiile atât față de ei cât și față de ceilalți, astfel încât să le rămână timp și pentru hobby-urile și pasiunile lor din prezent.

Fecioarele nu au acum timp să se gândească prea mult la acest sector al vieții lor. Sunt mulțumite că nu au niște simptome supărătoare care să intervină pe fond nervos așa cum s-a mai întâmplat până acum, deși la insistențele unei rude este posibil să treacă pe la medicul de familie pentru un control general. Atenție la migrenele și durerile de cap care ar putea reprezenta un factor iritant în această perioadă în care tind să pună mult accent pe rațiune.

Luni și marți au multe ocazii de a aduce proiecte profitabile în echipa în care lucrează și se străduiesc să îi convingă pe șefi că ideile lor vor aduce rezultate viabile acum dar și în perioada următoare. Sunt persuasive însă norocul nu e mereu de partea lor și se pare că nu vor reuși să întreprindă chiar tot ce și-au propus însă tot e mai bine decât nimic. Preferă să se mulțumească cu ce au în prezent și să nu insiste. E posibil să devină enervant și nu rezolvă  nimic așa. Mai bine pas cu pas. Până la urmă, dacă au dreptate, lucrurile se vor desfășura exact așa cum prezic ei în prezent.

Comunicarea în cuplu nu se desfășoară sub cele mai bune auspicii și sunt destul de iritați pentru modul în care se comportă partenerul acum. Zic una și se înțelege alta, iar astfel de confuzii se creează tocmai datorită faptului că nu au răbdare cu partenerul și nu încearcă să-i înțeleagă motivele și dorințele.

Săptămâna aceasta se concentrează să-și facă treaba cât mai bine și să dea dovadă de responsabilitate și simț al strategiei. Cu toate astea provocările pe care le vor întâmpina cu adevărat se vor da la nivel financiar acolo unde trebuie să stabilească un plan bine pus la punct ca să nu fie nevoiți să se împrumute la finalul lunii. Ce este cel mai important – modul în care reușesc ei să-i convingă pe ceilalți, în special pe cei din conducere că merită o promovare, sau dacă nu, măcar un bonus. Sunt deciși să-și facă, astfel, o planificare care să ateste că sunt motivați să aibă asemenea pretenții și că sunt conștienți de propria valoare. Chiar dacă, de regulă, dau dovadă că-și urmăresc doar interesul propriu de data aceasta se vor asigura că și cei din conducere vor realiza că Scorpionii acționează în favoarea ambelor părți.

Pentru unii dintre nativi weekendul este prilej de curățenie în casă, pentru alții este o ocazie de se delecta într-un parc de distracții, iar pentru alții este prilej de a se aduna cu prietenii și de a comunica și de a călători pe distanțe scurte. Deci o săptămână plină de destindere și voie bună. Le-aș recomanda să lase complet grijile deoparte, deoarece au nevoie să-și încarce bine bateriile pentru weekend-ul care urmează.

Astrele par să nu favorizeze atât de mult acest sector, așa că este posibil să fie ușor dezechilibrați pe plan fizic datorită energiei pe care o consumă la locul de muncă. Puțină odihnă din când în când nu strică.

Fac furori printre persoanele de sex opus și se miră și ei că sunt în centrul atenției. Primesc complimente, radiază de fericire și au tot timpul senzația că cineva flirtează cu ei. Atenție la cum aleg să răspundă la aceste semnale, mai ales dacă se află deja într-o relație.

Și în dragoste e de preferat să se comporte cu măsură și să nu caute nod în papură partenerului. Nu este un moment bun pentru discuții în contradictoriu deoarece ar putea degenera în conflicte majore. Astrele sunt de partea lor acum dar important este să se mențină obiectivi și să se comporte cu multă prudență.

Se bucură de o săptămână liniștită fără prea multe răsturnări de situație și probleme care să îi dea peste cap. Au lăsat totul în ordine la locul de muncă tocmai pentru a se bucura de niște zile libere în tihnă. Profită de acest timp pe care îl au pentru a se relaxa dar și pentru o mica introspecție pe plan financiar și profesional al anului 2016. Tocmai la fix că miercuri și joi primesc niște vești care îi determină să privească totul într-o lumină foarte bună și pot spune că se declară mulțumiți de cum încheie acest an. Reușesc să-și plătească toate datoriile, dacă aveau vreunele și nu în ultimul rând își duc la îndeplinire toate sarcinile și responsabilitățile financiare față de familie și prieteni.

Sunt în toane bune în primele zile ale săptămânii însă agitația și certurile la care se dedau în această săptămână va crea o stare negativă în universul lor lăuntric de care cu greu vor scăpa până duminică.

Chiar dacă nu dispun de o energie debordantă în zilele următoare, în planul sănătății, Vărsătorii, beneficiază din plin de aceste momente de liniște și calm pe care și le-au rezervat pentru această vacanță. Doar momentul anului este puțin cam inoportun ca ei să fie singuratici și ar fi perfect pentru ei dacă cei din jur nu le-ar mai cere atât de des să iasă din pielea lor și să comunice mai mult.

Sunt deschiși discuțiilor cu partenerul însă nu vor să dezbată subiecte pe care ei le consideră încheiate în prezent. Simt că asta le-ar deschide niște răni care nu s-au cicatrizat în totalitate și e posibil să îi rănească în prezent.

Se întrevăd certuri și tensiuni în viața amoroasă și dacă nu sunt capabili să fie obiectivi le va fi foarte greu să facă față presiunilor din partea partenerului acum. Nu încearcă să-și impună punctul de vedere în fața lui/ei însă nici nu vor să rămână cu impresia că opinia lor nu contează.

Sănătatea nu este punctul lor forte în aceste zile, dar încearcă să-și păstreze o atitudine pozitivă. Cu un zâmbet sincer pe buze și cu un gând frumos în minte, nimic nu are cum să meargă greșit.