Horoscop săptămânal: 13 nov. - 19 noiembrie 2017

Horoscop săptămânal: 13 nov. - 19 noiembrie 2017.


Simt că partenerul ia distanță în relație iar asta nu îi face să se simtă foarte confortabili. Poate fi doar lunația patronată acum de Mercur, în zodia Gemenilor care le dă senzația că totulmerge pe dos, dar nu e cazul să fie negativiști. Partenerul va simți această atitudine a Berbecilor și va avea tendința de a deveni recalcitranți și ostili în comunicare cu nativul.

Și aici astrele îi favorizează și îi ajută să facă impresie bună cu zâmbetul lor molipsitor, pe oriunde se duc. Mare atenție totuși să nu-și consume energia pe lucruri mici și mai ales să-și dozeze bine timpul pentru a le rămâne spațiu și pentru hobby-urile lor.

În plan amoros au de gând să aibă niște discuții cu partenerul menite să clarifice anumite subiecte care au fost lăsate în aer și în privința cărora Berbecii nu sunt foarte mulțumiți de rezultat. Consideră că dacă nu rezolvă aceste neînțelegeri pe plan comunicațional este posibil ca ele să se transforme în niște probleme mai greu de soluționat mai târziu.

Sunt îndreptățiți să facă anumite schimbări în modul lor de alimentație și deși nu le vine ușor vor încerca să mănânce mai sănătos. Totuși principiile pe care le-au adoptat până acum ar trebui să îi ajute să treacă peste acest hop!

Vor dori să aibă discuții deschise și sincere cu partenerul în care să dea toate cărțile pe față și să nu-și mai ascundă niciunul adevăratele trăiri. Dacă e ceva ce îi nemulțumește acum este momentul să vorbească și să termine o dată pentru totdeauna cu acele sentimente care  îi macină și nu îi lasă să doarmă liniștiți noaptea.

Nu au mereu dispoziție să-și exprime sentimentele cu ardoare, însă atunci când  o fac se asigură că partenerul primește toată afecțiunea și atenția pe care o merită. În ciuda stării melancolice în care se află, săptămâna aceasta, se pare, că viața amoroasă nu este în prim plan iar Taurii își doresc să aibă ceva mai mult timp pentru propria persoană. Rămâne de văzut în ce măsură va reacționa pozitiv partenerul la această atitudine.

Petrec timp alături de prieteni și se străduiesc să nu se implice în activități care nu le aduce nici un fel de plăcere. Starea lor de bine primează în această săptămână.

La cum au mers lucrurile pentru ei în prezent e foarte posibil să se afle într-un colectiv nou acolo unde fac tot posibilul să se adapteze și să dea dovadă de ce sunt în stare. Sunt deciși să-și extindă orizonturile și asta înseamnă de regulă multă muncă și dedicare din partea lor. Depun eforturi substanțiale pentru a face față stresului și noului volum de muncă și li se pare că ajung seara acasă în fiecare zi, din ce în ce mai epuizați. Nu-și pot acuza o lipsă de rezistență neapărat, deoarece într-adevăr, în ultima vreme chiar au fost supuși unor încercări dificile.

Nu sunt chiar în toanele lor și încearcă să evite confruntarea cu persoane care știu că au un cui împotriva lor. Este posibil ca astfel de întâlniri să îi înfunde și mai mult în butoiul cu melancolie.

Se pare că în această săptămână nu sunt pe aceeași lungime de undă cu colegii de muncă și nici cu șefii sau asociații. De asemenea trebuie să fie cu băgare de seamă în relația cu partenerii deoarece apara divergențe de opinie cu privire la modul în care privesc lucrurile fiecare dintre ei și nu e exclus să se ajungă la dispute. Mai mult decât atât, se pare că finanțele șigestionarea bugetului intră în atenția lor de joi încolo și până în weekend va deveni o reală problemă de care dacă nu se vor ocupa va ajunge să fie un conflict major între ei. Nu sunt tentați în momentu de față să intre în polemici dar se pare că nu vor avea de ales! Uneori trebuie să lase politețurile deoparte și să se coboare la înălțimea adversarului.

Influențe pozitive aduce 2017 în viața de cuplu. Indiferent în ce notă au terminat anul care a trecut Leii au ocazia să o ia de la capăt și se repare tot ce nu a fost bun în relația lor în trecut. Soarele răsare acum pe strada lorși le dă șansa să fie fericiți și împliniți din nou în sectorul amoros!

Stau bine în aceast zonă iar astrele nu le aduc mari schimbări, cel puțin nimic semnificativ. Asta nu înseamnă, totuși, că ar trebui să se culce pe o ureche!

Urmează o săptămână solicitantă pentru nativii zodiei Fecioară și în ciuda faptului că încearcă să facă față presiunilor, Luna Plină de luni i-ar putea aduce în pragul unei căderi nervoase. Mare atenție în ce scandaluri se implică la locul de muncă și mai ales care motivul pentru care aleg să se facă părtași la acestea. E posibil să pice la mijloc, dar nu asta ar fi problema cea mai mare ci faptul că nu a lor este disputa în momentul de față, ei sunt doar niște pioni pe masa de șah. Deși atitudinea  lor pare cât se poate de relaxată și degajată, mare atenție, datorită presiunilor intelectuale ar putea să se trădeze la un moment dat sau chiar să facă un pas greșit.

Atâta timp cât se alimentează cu măsură și la ore fixe, se vor simți excelent în această săptămână. Atenție la acele sarcini de la locul de muncă ce le dau rutina peste cap.

Intervi terțe persoane în viața lor de cuplu și asta îi nemulțumește destul de puternic în prezent. Deși încearcă să înlăture influențele negative, partenerul pare să fie mult mai receptiv la ce au de spus ceilalți despre relația lor decât la vorbele persoanei de lângă ei. Asta îi frustrează și îi face să fiarbă la foc mic pe cei din Balanță.

În plan amoros au parte de niște evenimente neașteptate, primesc declarații de dragoste din partea unor persoane care până acum au stat în umbră, iar acum când au prins un moment vulnerabil încearcă să își joace cea mai bună carte. Nativii nu sunt interesați de o nouă idilă, iar cei care se află într-o relație, cu atât mai puțin. Vor fi totuși gâdilați în orgoliu să vadă că șarmul și atitudinea lor irezistibilă încă mai produc furori.

În ceea ce privește acest sector lucrurile nu sunt la fel de echilibrate, în principal datorită faptului că au tendința de a se îngrijora foarte repede. Dacă lasă deoparte gândurile negre și negativismul vor vedea că le va fi mult mai bine.

Au momente în care sunt destul de posomorâți și văd lucrurile într-o notă destul de negativistă deși nu au motive întemeiate să se simtă așa. Se pare că prezența anumitor persoane îi indispune pur și simplu așa că ar fi bine să evite să se afle pe lângă aceștia.

Să nu încerce să se suprasolicite. Chiar dacă vor beneficia de un surplus de energie, există riscul să-și consume rezervele mai devreme decât se așteptau!

Nu se conturează probleme în acest sector al vieții  Scorpionilor, însă n-ar trebui să neglijeze sfaturile medicului, dar mai ales orele de somn și modul în care se alimentează.

Tedința de a pune accentul mai mult pe lucrurile care nu merg nu îi avantajează foarte tare în această etapă a muncii lor și ar trebui să fie mai recunoscători pentru ceea ce primesc, altfel pot fi luați drept egoiști. Adevărul este că Săgetătorii au standarde foarte înalte și la vine greu renunțe la idealurile lor doar pentru că cer prea mult. Muncesc pentru ceea ce își doresc așa că de multe ori nu înțeleg de ce ceilalți nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ei. Cert este că sunt nevoiți să coboare un pic ștacheta în această săptămână și mai ales să încerce să nu mai fie așa de critici – e posibil ca asta să nu le aducă o imagine foarte bună în cadrul echipei în care lucrează.

Încearcă să fie echilibrați în viața amoroasă și să nu se îngrijoreze la orice mic semn de distanțare pe care îl dă partenerul acum. Au de lucrat cu ei înșiși și sunt conștienți că asta nu trebuie să le afecteze relația în niciun fel.

Trebuie să fie foarte atenți la vorbele și gesturile lor față de partener/ă. Se aprind repede și la nervi e posibil să dea din casă   mai mult decât își doresc. În acest caz ei vor fi cei care vor avea de suferit cel mai mult.

Din fericire în plan personal reușesc să fie deschiși comunicării cu partenerul și chiar și cu cei apropiați și să dea dovadă de solidaritate săptămâna viitoare. Era și cazul să mai schimbe aerul și atmosfera în relația de cuplu.

Sunt dezavantajați de modul în care abordează problema cu partenerul iar dacă el/ea știe să profite de slăbiciunile lor, nu vor avea șanse de câștig în argumentele pe care le poartă zilele acestea.

Nu e cazul să exagereze cu dulciurile sau să se refugieze în mâncăruri care le plac pentru a evada din realitate și pentru a fugi de probleme. Sunt șanse ca organismul lor să reacționeze mult mai violent din cauza acestor defulări alimentare.

Sunt destul de ocupați pe plan profesional pentru a-și mai rezerva timp și pentru latura personală, însă dacă se va ivi ceva interesant la orizont cu siguranță nu vor da cu piciorul. Este esențial să aibă ochii și inima deschisă.

Stările negative îi pot afecta și din punct de vedere fizic. Dacă nu se străduiesc să gândească mai pozitiv și să vadă partea plină a paharului, e posibil ca abia sfatul unui prieten apropiat să îi ajute să vadă lucrurile la rece.

Fac anumite schimbări în stilul lor de viață și se străduiesc să respecte anumite principii în momentul de față. Sunt conștienți că nu vor avea rezultate considerabile  la nivelul sănătății fără disciplină și fără să facă anumite compromisuri.

Stresul are și el efectele lui iar Peștii le resimt acum din plin. Fie că aleg să ignore aceste simptome sau nu, un lucru este clar – trebuie să se menajeze mai mult!

Încep să vadă roadele muncii și eforturilor lor și se străduiesc să-și rotunjească veniturile în această săptămână cât pot de mult pentru a-și asigura liniștea pe plan financiar în următoarele luni. Nu le vine ușor, din contră, trebuie să depună eforturi suplimentare, să rămână adesea peste program însă la finalul zilei vor considera că merită să se lupte atât. Au planuri mari, au anumite achiziții de făcut și reușesc să le ducă pe toate la bun sfârșit. De asemenea, sunt ambițioși și determinați să arate tot ce pot și acolo unde există goluri sau lacune de  cunoștințe din partea lor, vor încerca să le recompenseze prin multă muncă și tenacitate. Această atitudine îi va ajuta enorm, mai ales în ceea ce privește statutul lor financiar care are posibilitatea de a se îmbunătăți.