Horoscop săptămânal: 15 oct. - 21 octombrie 2018

Horoscop săptămânal: 15 oct. - 21 octombrie 2018.


Sunt favorizați la locul de muncă. Au ocazia de a-și verbaliza ideile și de a le pune în practică acum că au sprijinul celor din conducere. Încearcă să facă totul cu simț de răspundere și pun accent pe comunicarea în echipă, tocmai de aceea dacă le spune cineva ceva ce nu le convine  vor trece mult mai ușor peste răutați sau cuvinte usturătoare. Își văd bine scopul și beneficiază de energiile pozitive ale Lunii care se formează sâmbătă în Balanța și care le luminează acum calea în carieră. E necesar să menționăm că pe plan financiar vor beneficia de pe urma imaginii lor și a reputației pe care și-au format-o până acum așa că dacă sunt pasibili de bonusuri sau chiar o promovare pe asta ar trebui să mizeze în primul și în primu; rând.

Din acest punct de vedere starea lor de spirit este excelentă mai ales după vacanța bine meritată de care au profitat din plin de sărbători. Nu au exagerat cu bucatele tradiționale, așa că nici simptomele nedorite nu îi vor deranja acum.

Se pare că au o săptămână plină mai ales dacă au amânat multe sarcini și lucruri de la locul de muncă pentru săptămâna aceasta. În afară de luni și marți e posibil să fie mai tot timpul pe fugă cu serviciul. Au multe de dus la capăt înainte de a finaliza anului 2016 și iată că acest sfârșit de ani îi surprinde într-o notă foarte dinamică. Vestea bună este că vor reuși să termine totul la timp și se vor putea relaxa, pe ultima sută de metri. Să fie atenți la cheltuielile neprevăzute care apar în astfel de cazuri și la cum își gestionează resursele, mai ales vineri și sâmbătă.

Nu dispun de foarte multă energie în această săptămână așa că vor căuta în orice moment metode noi de la relaxare. Poate chiar reușesc să-și facă un abonament la o sală de sport sau la un salon de masaje care să-i ajută să treacă mai ușor peste stările negative prin care trec în prezent.

Nu sunt mari schimbări în acest sector și pot spune că sunt destul de echilibrați în acest interval. Nu este cazul să se îngrijoreze sau să ia măsuri drastice dacă simt că ceva nu este în regulă. E suficient să se gândească la o întâmplare frumoasă din viața lor sau pur și simplu să fie recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă, iar echilibrul și armonia vor reveni în viața lor.

Se pare că au o misiune foarte interesantă în această săptămână pe plan comunicațional. Sunt provocați să-i determine pe ceilalți să le înțeleagă dorințele, să adere la valorile lor și să îi convingă pe deasupra și să investească în ideile pe care le au în afaceri. Mai mult decât atât, acțiunile lor se vor traduce în câștiguri substanțiale dacă știu să-și joace așii din mânecă și dacă își păstrează luciditatea în orice moment al negocierii. Nu e loc de compromisuri sau inimi slabe. Au nevoie să afișeze o imagine imbatabilă în fața asociaților lor, dar o față prietenoasă și înțelegătoare cu cei din echipa lor. Astrele sunt de partea lor!

Sunt favorizați în acest sector și se bucură de o energie și  o vitalitate de nedescris. Mai mult decât atât, experimentează transformări la nivel lăuntric și încep să-și perceapă organismul și starea de sănătate din punct de vedere holistic. O gândire cât se poate de sănătoasă!

Sunt încredințați că partenerul are intenții bune însă ei nu sunt înr-o pasă prea pozitivă acum. Au tendința de a exagera și de a vedea lucrurile ceva mai sumbre decât sunt. După ce vor trezi și vor realiză că nu este cazul să fie atât de pesimișți se vor uimi de adâncimea gândurilor negative pe care le-au experimentat.

Sunt favorizați aceia care au relații de lungă durată și care și-au construit legătura cu celălalt pe o comunicare eficientă. Pun accentul pe prietenie în cuplu mai mult ca orice altceva și sunt fericiți că pot ajunge așa de ușor la un consens.

Stau bine în aceast zonă iar astrele nu le aduc mari schimbări, cel puțin nimic semnificativ. Asta nu înseamnă, totuși, că ar trebui să se culce pe o ureche!

Sunt motivați să ducă lucrurile la următorul nivel în relația din prezent dacă au deja pe cineva, dacă nu au mari șanse să cunoască o persoană specială. Viața lor socială este extrem de activă în prezent și au ocazia de a participa la diferite evenimente și mai ales de a intra în contact cu oameni interesanți, pe placul lor.

Sunt în formă bună mai ales la începutul săptămânii dat fiind că au reușit să se odihnească eficient în weekend. E de preferat să aibă mare grijă ce mănâncă acum ca să nu aibă neplăceri la nivel digestiv.

Intervin discuții în contradictoriu și mici neînțelegeri care îi împiedică să vadă în ansamblu. E dificil să realizeze că puterea e în mâinile lor și se pare că atunci când vine vorba de propriile probleme, reușesc cu greu să fie obiectivi.

Sunt grijulii cu persoana iubită și încearcă de asemenea să ofere libertatea de care el/ea are nevoie în prezent. Se simt bine în conjunctura de a fi ei cei care au mingea la fileu și nu se tem s-o paseze celuilalt, sau cu alte cuvinte, nu se feresc să lase frâiele relației din când în când.

Pun accentul pe comunicare în relația cu partenerul și îndată ce observă că există anumite nelămuriri între ei, încearcă să le îndrepte pe această cale. Nu le stă în fire să fie transparenți, de regulă sunt ceva mai misterioși, cel puțin în dragoste, însă de data aceasta consideră că au mai multe de câștigat dacă vor fi complet sinceri.

Încearcă să beneficieze de tot ajutorul pe care îl pot primi acum deoarece sunt anumite situații în care se simt depășiți. Evident, nu vor să dea senzația că sunt nepregătiți așa că vor încerca să facă o imagine cât pot ei de bună. Sunt îngrijorați pentru faptul că ar putea greși iar o greșeală în momentul de față i-ar costa scump. Fie că sunt în primele zile ale unei slujbe, fie că vor să-și păstreze reputația câstigată cu greu în cadrul echipei în care lucrează, Săgetătorii încearcă să–și calculeze cât mai bine fiecare pas pe care îl au de făcut și nu vor să fie prinși cu garda jos în niciun moment. În plan financiar sunt la fel de încordați se pare și se luptă să facă rost de o anumită sumă de bani. Sunt șanse ca o rudă să le ofere ajutorul spre finalul săptămânii, însă e posibil să îi condiționeze cu anumite lucruri.

În plan amoros atmosfera din cuplu este una relaxantă, se bucură de momente petrecute alături de partener și familie și decid împreună să petreacă mai mult timp cu părinții și rudele mai în vârstă ale Capricornilor. Aceste pornirni vin din situația tensionantă care a fost între membrii familiei în ultima vreme și din cauza căreia viața de cuplu a Capricornilor a cam avut de suferit. În orice caz, au avut parte de niște lecții pe care le vor pune săptămâna viitoare în aplicare.

Profesional relația cu șefii și cu persoanele ce dețin funcții de autoritate este dificilă, având în vedere latura comunicativă care este marcată de sincope, trunchieri de informații, chiar minciuni în unele situații, și încercarea nativilor de a rezolva asemenea situații printr-o atitudine exigentă nu duce decât la rezultate negative pentru poziția lor. Nativii pot pierde acte sau nu le termină la timp fapt pentru care pot primi avertismente și sancțiuni, șefii li se adresează în doi peri, iar ei nu au decât să parcurgă acest segment astral mizând pe ideea că își fac treaba în continuare.

Au de gând să-și facă anumite controale de rutină, în special datorită sistemului imunitar care le-a cam dat de furcă în ultima vreme. Poate că ar fi bine să ia în considerare și niște tratamente naturiste dacă medicamentele nu s-au dovedit a fi de un real folos până acum.

Încearcă să-și păstreze echilibrul greu dobândit pe plan fizic și se străduiesc ca stresul și grijile să nu le afecteze sănătatea săptămâna viitoare. Totul depinde numai de ei.

Au parte de o săptămână extrem de interesantă pe acest plan și reușesc acum, se pare, să îmbine utilul cu plăcutul. Le vine ușor să-și exprime ideile și simt mai mult ca oricând nevoia să-și exploreze abilitățile și să-și pună cunoștintele în practică. Tocmai de aceea vor opta pentru tot felul de cursuri de dezvoltare personală dar și de perfecționare profesională. Au ocazia să se afirme în domeniul în care lucrează și o fac cu mare lejeritate  ținând cont de influențele pe care Luna Plină le aduce în intervalul urămtor pentru ei. Au de câștigat și pe plan financiar, mai ales dacă vor știi să-și joace așii din mânecă. O săptămână productivă și extrem de ofertantă pe toate planurile.

Dacă vor să deschidă anumite canale ale comunicării între ei și partener ar fi bine să fie foarte atenți la cum pun problema – cât mai delicat cu putință. Peștii vor dori să vorbească despre planuri de viitor, stabilitate în cuplu și metode de a construi un cămin împreună, dar este posibil să se lovească de un refuz al partenerilor. Nu-i o tragedie, trebuie doar să mai încerce după această perioadă, respectiv după ce vor lăsa în urma influențele Lunii Noi care se perfectează în casa familiei la ei săptămâna aceasta.