Horoscop săptămânal: 12 mart. - 18 martie 2018

Horoscop săptămânal: 12 mart. - 18 martie 2018.


Nu sunt mari schimbări în acest domeniu. Trebuie doar să țină minte că pentru a se simți bine în pielea lor și energici au nevoie de un orar echilibrat de somn mai mult ca orice.

Să fie atenți la acele momente în care au tendința de a-și ieși din fire. Organismul va resimți mai puternic decât își imaginează ei acest acces de nervi și cu siguranță nu la va face prea mult bine.

Petrec timp alături de prieteni și se străduiesc să nu se implice în activități care nu le aduce nici un fel de plăcere. Starea lor de bine primează în această săptămână.

Nu au mereu dispoziție să-și exprime sentimentele cu ardoare, însă atunci când  o fac se asigură că partenerul primește toată afecțiunea și atenția pe care o merită. În ciuda stării melancolice în care se află, săptămâna aceasta, se pare, că viața amoroasă nu este în prim plan iar Taurii își doresc să aibă ceva mai mult timp pentru propria persoană. Rămâne de văzut în ce măsură va reacționa pozitiv partenerul la această atitudine.

Vor dori să aibă discuții deschise și sincere cu partenerul în care să dea toate cărțile pe față și să nu-și mai ascundă niciunul adevăratele trăiri. Dacă e ceva ce îi nemulțumește acum este momentul să vorbească și să termine o dată pentru totdeauna cu acele sentimente care  îi macină și nu îi lasă să doarmă liniștiți noaptea.

Caută compania partenerului mai mult decât oricând dar se pare că și compania lor este căutată de alte persoane. Trebuie să realizeze bine dacă își doresc sau nu să dea curs anumitor avansuri, altfel e posibil să transmită semnale greșite unor persoane cu care nu doresc să aibă acum de-a face.

Își schimbă destul de des starea – acum sunt fericiți, acum sunt gânditori și supărați, astfel că cei din jur nu vor mai ști ce să creadă. Din acest motiv ar fi mai bine să se înconjoare numai de persoane care îi face să zâmbească, altfel este posibil să se cufunde și mai adânc în butoiul melancoliei.

Sunt tentați să facă anumite compromisuri de dragul persoanelor iubite și asta este foarte bine deoarece au parte niște zile care le pot petrece cu cei din familie, alături de persoana iubită și de cei mai mici din jurul lor.

Sunt mai degrabă melancolici decât plini de speranță și mai degrabă romantici decât pasionali. Trec printr-o perioadă în care sunt cu energia la cote minime și au nevoie de înțelegere mai mult decât de iubire. Cert este că Gemenii prezintă niște nevoi emoționale la care partenerul se va simți provocat să răspundă.

Energia lor debordantă poate fi molipsitoare și în acest sector. Sunt deciși să facă mai mult sport în acest an și să-și revizuiască alegerile alimentare. Cu acest plan în minte încep în forță prima săptămână a acestui an.

Nu sunt mari probleme în acest sector al vieții Racilor din săptămâna viitoare. Sunt însă îngrijorați cu privire la starea de sănătate a unei rude sau a unui prieten bun. Să încerce să privească partea bună a lucrurilor totuși.

Sunt echilibrați și împăcați cu ei înșiși iar mai ales după Luna Plină din Pești care i-a ajutat să se cunoască mai bine atât din punct de vedere fizic dar și emoțional.

Nu au de ce să-și facă griji în acest sector, ținând cont de rezultatele pe care le-au generat în ultima vreme chiar, ar putea spune că au nevoie de o pauză, însă nu își permit încă să-și părăsească postul deoarece este mult de muncă și totul depinde de ei în prezent. Mare atenție însă la cum se organizează, dacă încep săptămâna fără simț de răspundere sunt șanse ca până la finalula acesteia să-i prindă restanțele din urmă și acele activități rămase nefinalizate. Nu e cazul să se supra-solicite bineînțeles, însă nici nu trebuie să se culce pe o ureche. Încă îi mai așteaptă multe lucruri de făcut anul acesta.

Sunt motivați să facă ceva mai multă mișcare, altfel riscă să-și slăbească sistemul osos și cel val articulațiilor. A venit vremea perfectă pentru o plimbare sau o alergare în parc, așa că acum nu mai au nici  scuză!

În plan amoros își doresc să petreacă mai mult timp cu partenerul/a dar nu prea au când. Se stresează atât de mult din cauza locului de muncă, încât este posibil să-și ia de lucru și în weekend. Între 26 și 29 totuși vor fi nevoiți să se ocupe și de această lipsă de atenție pe care o exercită acum, altfel se pot trezi cu o criză de nervi din parte consortului/ei.

Sunt hipersensibili la nivel emoțional așa că ar fi bine să se ferească de compania acelor persoane care îi fac să fie mai triști sau mai dezamăgiți de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Au parte de niște zile cu activități sociale diverse, ieșiri în oraș cu partenerul dar și cu prietenii și se străduiesc să fie cât mai joviali în prezența lor. Oricât de multe griji ar avea la locul de muncă, atunci când se află în prezența persoanei iubite, lasă totul la o parte și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Este posibil ca diagnosticul pus acum să nu fie cel corect. Le este recomandat Balanțelor să nu se impacienteze înainte de vreme și să încerce mai bine să afle și a doua opinie, a unui alt specialist.

Au parte de momente de liniște și  o companie plăcută în cuplu. Din fericire pot spune că această latură a vieții lor este oaza lor de relaxare și calmitate în momentul de față. Se pot baza pe cel/cea de lângă ei și este un moment propice pentru a-și consolida relația.

Le este dor să petreacă timp alături de partener dar și de familie, așa că n-ar fi exclus să îi propună acestuia o vizită la rudele mai apropiate. Sunt ceva mai sentimentali în această săptămână și au tendința de a se apropia mai mult de cei dragi lor.

Au planuri mari pe care vor să le pună în aplicare însă nu rezolvă nimic dacă nu le și discută cu echipa lor sau cel puțin cu oamenii în care au încredere. Dacă aceste idei implică o investiție majoră pe plan financiar atunci e indicat să păstreze totul într-un cerc restrâns, nu de altceva dar le place să dețină controlul asupra afacerilor lor. Se află într-un moment propice la locul de muncă și beneficiază de influențe pozitive din partea Lunii Noi care se formează sâmbăță în zodia Balanței. Există astfel o voce interioară care le spune acum cum e mai bine să acționeze și dacă vor știi să asculte,sunt clar pe calea cea bună. Se cheamă intuiție.

Încearcă să facă o re-evaluare a principiilor lor de viață și e posibil să-și dea seama care este sursa problemelor lor. Cu o atitudine ceva mai pozitivă în acest plan și cu o alimentație potrivită vor reuși să iasă la liman.

Pentru unii dintre nativi weekendul este prilej de curățenie în casă, pentru alții este o ocazie de se delecta într-un parc de distracții, iar pentru alții este prilej de a se aduna cu prietenii și de a comunica și de a călători pe distanțe scurte. Deci o săptămână plină de destindere și voie bună. Le-aș recomanda să lase complet grijile deoparte, deoarece au nevoie să-și încarce bine bateriile pentru weekend-ul care urmează.

Astrele par să nu favorizeze atât de mult acest sector, așa că este posibil să fie ușor dezechilibrați pe plan fizic datorită energiei pe care o consumă la locul de muncă. Puțină odihnă din când în când nu strică.

Fac furori printre persoanele de sex opus și se miră și ei că sunt în centrul atenției. Primesc complimente, radiază de fericire și au tot timpul senzația că cineva flirtează cu ei. Atenție la cum aleg să răspundă la aceste semnale, mai ales dacă se află deja într-o relație.

Nu sunt foarte organizați așa că orarul lor de somn s-ar putea să aibă de suferit în această perioadă. De asemenea și cel de masă, însă acolo sunt ceva mai atenți, mai ales ținând cont de faptul că au avut ceva probleme pe plan digestiv și nu-și mai permit să fie neglijenți.

În plan amoros dipun de aceeași energie benefică și își copleșesc partenerul cu atenții și uneori chiar cadouri. Se simt generoși, au de gând să le arate acestora că prezența în viața lor este foarte importantă ei și nu lasă nici o secundă să treacă fără să le demonsteze și să le arate fățiș sentimentele pe care le au pentru ei.

Au puseuri de energie care îi determină ba să fie hiperactivi, ba apatici. E cazul să găsească un echilibru între activitățile care îi suprasolicită și cele care le cer mai puțină atenție. Altfel, spre finalul săptămânii vor fi epuizați atât la nivel fizic dar și psihic.

Sunt ușor dezamăgiți de ceea ce se întâmplă pe plan personale și consideră că ei și-au făcut partea, și-au îndeplinit datoria și că nu au nici o vină. În cuplu însă nu e așa de simplu mereu. Vor fi nevoiți să privească situația ceva mai în ansamblu.

Realizează că au niște cheltuieli inutile și că pierd bani pe anumite achiziții de care nu au nevoie la un moment dat. Oricât de bine ar sta la capitolul acesta Vărsătorii sunt foarte raționali în relația lor cu banii și în același timp foarte corecți când vine vorba de raporturi și tranzacții financiare. Așadar, se vor strădui să cheltuie cât mai cumpătat și să facă o listă a lucrurilor de care au și nu au nevoie. Chiar dacă nu vor reuși din prima să scoată obiectele inutile de pe listă îi va face să simtă cel puțin că au control asupra fluxului lor financiar. Nu vor să ajungă în situația în care sunt nevoiți să apeleze la împrumuturi.

Ar fi bine să acorde ceva mai multă atenție vieții amoroase și sunt motivați să petreacă ceva mai mult timp împreună cu partenerul, chiar dacă sarcinile și volumul de muncă nu le permite prea mult asta săptămâna viitoare. Este o provocare pe care o vor accepta.

Pun mare preț pe sănătatea lor în momentul de față și încearcă să-și formeze niște principii alimentare noi pentru a menține un echilibru atât la exterior cât și la interior.