Horoscop săptămânal: 13 aug. - 19 august 2018

Horoscop săptămânal: 13 aug. - 19 august 2018.


Nu e cazul să apeleze la pastile dacă îi doare ceva. Puțină odihnă și o alimentație echilibrată îi va revitaliza numaidecât.

Au parte de întâlniri cu oameni interesanți și se străduiesc să facă o impresie cât mai bună. Mare atenție totuși să nu dea o senzație greșită. Uneori sunt atât de deschiși și expansivi astfel încât persoana respectivă poate percepe niște semnale greșite.

Vor dori să adopte principii noi de alimentație și pornesc acum într-un proces ceva mai lung de adaptare. Taie de pe listă anumite alimente care nu le mai priesc și introduc altele pe care le consideră mai sănătoase și mult mai potrivite stilului lor de viață din prezent.

Sunt puși  în situații care le vor testa răbdarea și capacitatea de rezistență atât fizică dar și mentală în această săptămână. E de preferat să se țină departe de conflicte și probleme care le-ar putea leza imaginea și reputația care și-au format-o până acum în cadrul ehipei în care lucrează. Au  de-a face cu probleme la care nu se așteptau și tocmai pentru că nu au strategie bine pusă la punct le va fi greu să gestioneze situația din prezent. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți la aceia care se prefac  a le fi prieteni și care mai rău le pun bețe în roate în această săptămână; în special în plan financiar.

Caută compania partenerului mai mult decât oricând dar se pare că și compania lor este căutată de alte persoane. Trebuie să realizeze bine dacă își doresc sau nu să dea curs anumitor avansuri, altfel e posibil să transmită semnale greșite unor persoane cu care nu doresc să aibă acum de-a face.

Nu sunt tocmai în formă și vor să rezolve acest aspect. În același timp nu dispun de foarte multă energie așa că sunt șanse să facă mișcare doar moderat. Dacă nu știu către ce să se îndrepte, ar putea încerca niște activități care să-i ajute și din punct de vedere emoțional precum yoga sau qi-gong.

Sunt pe val și în acest domeniu și cu șarmul caracteristic vor reuși să-și facă noi cunoștințe, să-și mărească anturajul și cercurile în care se învârt. Vor avea tendința de a fi foarte deschiși față de persoanele de sex opus și de a trimite semnale cu dublă semnificație. Să fie atenți atunci când își aleg interlocutorul și mai ales să nu flirteze cu el/ea dacă nu sunt siguri că își doresc ceva de la această persoană.

Decid să facă un control de rutină, nu neapărat pentru că s-ar simți rău sau i-ar deranja ceva și pur și simplu pentru a se simți împăcați cu faptul că sunt precauți în ceea ce privește starea lor de sănătate.

Sunt aspectate pozitiv relațiile cu partenerul din prezent și cu persoanele de sex opus în general. Dacă vor acorda suficientă atenție semnalelor pe care încearcă acesta să le transmită comunicare se va desfășura în parametrii optimi. Totul ține de cum își gestionează Racii stările oscilante acum.

O modalitate bună pentru a-și duce toate sarcinile la bun sfârșit este să se organizeze cât mai bine și să nu dea atenție distracțiilor exterioare și zgomotului de fond. Evident, le vine greu să refuze ieșiri în oraș din cauza orelor suplimentare la locul de muncă, însă au nevoie de acești bani în plus în prezent. Fac totce pot pentru a-și rotunji veniturile și sunt dispuși să le arate  tuturor că se pot baza pe ei. Atenție totuși, nu e cazul să se supra-solicite deoarece e posibil să nu ma idea nicicum randamentul necesar – mai ales după ziua de joi încolo. Să se asigure că termină tot până în weekend pentru a fi compet liberi măcar două zile.

Cu excepția unor migrene pasagere, Fecioarele nu vor avea mari probleme în acest sector. Este recomandat să se îngrijească de propria persoană  mai mult decât de obicei în acest moment și să nu exagereze cu bănuielile și gândurile negative. Le vor face mai mult rău decât bine.

Au parte de zile bune în prima parte a săptămânii mai ales dacă au grijă de ceea ce mănâncă, dacă nu e posibil să le fie afectat sistemul digestive. Mare atenție la tentații, așadar!

E posibil să aibă anumite dificultăți în a da randamentul obișnuit la începutul săptămânii, însă au toate șansele să-și revină spre final. Sunt cu gândul la relaxare și vacanță se pare și ori visează cu ochii deschiși la concediul pe care l-au avut deja în această vară ori la o destinație viitoare. Cert este că deși se străduiesc să-și facă treaba cât mai bine, este clar că nu sunt foarte performanți în aceste zile. E de preferat să se consulte cât mai mult cu colegii și să nu ia decizii de capul lor.

În cuplu domnește o atmosferă destul de presantă și partenerii dau dovadă de irascibilitate unul față de celălalt. Este recomandat ca Scorpionii să nu acționeze conform impulsurilor lor de această dată deoarece sunt șanse să dea naștere unor discuții în contradictoriu destul de puternice.

Nu le vine tocmai ușor să se concentreze pe ce au de făcut acum la locul de muncă și se pare că în această săptămână contextul astral îi determină să fie ceva mai visători decât de obicei. Se străduiesc să-și facă treaba cât mai bine la locul de muncă pentru a nu da de bănuit în fața șefilor sau a colegilor și pentru a nu-și forma o imagine negativă însă adevărul este că uneori lor le fuge mintea în total altă parte. Leagă prietenii cu persoanele noi de la locul de muncă și se concentrează mai mult asupra relațiilor inter-colegiale decât pe rezultatele pe care le pot aduce acum împreună.

Sunt angrenați într-o relație de lungă durată și în ciuda faptului că se declară mulțumiți de modul în care merg lucrurile, există adesea momente în care simt că au nevoia de altceva. Dacă vor avea ocazia să cunoască persoane noi sau dacă vor simți nevoia să se îndrepte către altcineva trebuie să se gândească foarte bine înainte de a acționa. Să nu uite că faptele lor pot lăsa urme adânci în sufletul partenerului.

Nu au de ce să-și facă griji în privința acestui sector – au mari șanse să se agite prea mult dacă se iau după judecata altor persoane diferită față de a lor, dar dacă vor conștientiza că trebuie să-și păstreze intactă coloana vertebrală totul va fi bine pentru ei.

Profesional relația cu șefii și cu persoanele ce dețin funcții de autoritate este dificilă, având în vedere latura comunicativă care este marcată de sincope, trunchieri de informații, chiar minciuni în unele situații, și încercarea nativilor de a rezolva asemenea situații printr-o atitudine exigentă nu duce decât la rezultate negative pentru poziția lor. Nativii pot pierde acte sau nu le termină la timp fapt pentru care pot primi avertismente și sancțiuni, șefii li se adresează în doi peri, iar ei nu au decât să parcurgă acest segment astral mizând pe ideea că își fac treaba în continuare.

Se entuziasmează ușor săptămâna aceasta pe plan financiar mai ales dacă totul vizează și sectorul financiar. Nu e exlus ca totul să se învârtă în jurul sectorul economic mai ales că luna se perindă în casa banilor la ei zilele acestea. Ar fi bine să încerce să fie ceva mai cu picioarele pe Pământ și să nu se arunce cu capul înainte când vine vorba de face promisiuni sau cumpărături pentru ceilalți, ci nu pentru uzul lor personal. Îi ia valul adesea și abia apoi realizează consecințele a ceea ce au scos pe gură sau au făcut într-un anumit context. Cu alte cuvinte au nevoie de prudență și să nu uite să se tempereze în ciuda avântului pe care-l resimt câteodată în acest plan.

Sunt extrem de carismatici printre cei din sexul opus și au ocazia să-și arate carisma așa cum le place lor: cu eleganță și finețe. Nu sunt foarte expansivi în domeniul amoros, însă când vine vorba de persoana iubită, cu siguranță au grijă de el/ea cu cea mai mare blândețe.

Au o stare de spirit general bună, însă tot există momente în care unele persoane îi vor scoate din sărite. Din fericire, stabilitatea este la ea acasă în această săptămână în zodia lor și orice ar interveni, vor reuși să-și găsească echilibrul.

Partenerul îi susține în toate deciziile pe care le iau și în tot ceea ce vor să întreprindă. Din fericire comunicarea între ei e ceva mai eficientă în aceste zile și reușesc să ajungă la un consens benefic pentru amândoi.

În viața amoroasă se vor confrunta cu un caracter dificil din partea partenerului care nu pare să răspundă la dovezile de afecțiune pe care le oferă nativul.  Nu este cazul să se impacienteze, ar trebui mai degrabă să cerceteze sursa acestor reacții înainte de a o lua personal.