Horoscop săptămânal: 18 iun. - 24 iunie 2018

Horoscop săptămânal: 18 iun. - 24 iunie 2018.


Petrec niște zile frumoase alături de partener. Se înțeleg bine din orice punct de vedere și sunt mereu pe aceeași lungime de undă. Cu o singură excepție: partenerul/a și-ar dori ca Berbecii să-și aloce ceva mai mult timp liber pentru a-l petrece împreună în mini-vacanța de primăvară de săptămâna viitoare.

Există o anumită persoană de sex opus care nu îi sprijină așa cum au promis și nu pentru că nu-și doresc ci pentru că se află și ei la rândul lor în dificultate. Vor avea de dus o muncă de lămurire destul de asiduă în acest sens, dar se vor strădui să nu strice relațiile și să păstreze o oareșcare armonie între ei, chiar dacă le vine greu să treacă peste diferențele de gândire dintre ei.

Petrec timp alături de prieteni și se străduiesc să nu se implice în activități care nu le aduce nici un fel de plăcere. Starea lor de bine primează în această săptămână.

Fenomenul de Lună Nouă care se formează luni seară în casa comunicării la ei e posibil să le aducă niște influențe destul de stranii pentru nativii zodiei Taur. E adevărat că sunt ceva mai înclinați către comunicare și consolidarea relațiilor cu cei din jur, însă în același timp simt că este necesar să se îndepărteze de toți aceia pe care nu îi au la inimă. Printre colegi se află anumite persoane pe care nu au reușit să le câștige de partea lor încă și în această săptămână realizează că nici nu are rost să mai încerce. Sunt destul de sensibili la replici acide și la vorbe aruncate în vânt așa că vor fi selectivi cu oamenii de care se înconjoară. În ceea ce privește randamentul și dezvoltarea lor profesională se vor bucura să afle că cei din conducere îi apreciează și vor dori să le ofere curând o poziție ceva mai importantă în cadrul echipei în care lucrează. Curaj – astrele sunt de partea lor!

Luni, marți și miercuri sunt niște zile excelente pentru a-și exersa abilitățile de comunicare și pentru a-și da seama cât sunt de versatili în  relațiile lor profesionale. Pentru aceia care lucrează în domeniul public sau se află în poziția de mediatori, contextul astral este extrem de favorabil când vine vorba de situații dificile. Vor reuși să vina cu soluții salvatoare de fiecare dată și se vor simți mereu ca niște eroi.Colegii îi apreciează mai mult ca niciodată dar față de șefi nu vor arăta că le este gâdilat orgoliul. Știu să-și păstreze lungul nasului . Altfel, sunt conștienți pot avea de suferit la nivel de imagine și reputație.

Sunt deschiși tratamentelor alternative și mai ales informării pe acest plan. Nu le place să introducă nimic în dieta lor și nici în organism fără să se documenteze foarte bine despre acel remediu sau ingredient înainte.  O atitudine cât se poate de benefică sănătății lor!

Se pare că în această săptămână nu sunt pe aceeași lungime de undă cu colegii de muncă și nici cu șefii sau asociații. De asemenea trebuie să fie cu băgare de seamă în relația cu partenerii deoarece apara divergențe de opinie cu privire la modul în care privesc lucrurile fiecare dintre ei și nu e exclus să se ajungă la dispute. Mai mult decât atât, se pare că finanțele șigestionarea bugetului intră în atenția lor de joi încolo și până în weekend va deveni o reală problemă de care dacă nu se vor ocupa va ajunge să fie un conflict major între ei. Nu sunt tentați în momentu de față să intre în polemici dar se pare că nu vor avea de ales! Uneori trebuie să lase politețurile deoparte și să se coboare la înălțimea adversarului.

Au ocazia să-și lărgească orizonturile și să diversifice sarcinile pe care le au de îndeplinit în momentul de față la muncă. E bine să-și aleagă niște responsabilități cât mai plăcute și apropiate de domeniul lor de cunoștințe deoarece numai așa vor putea da tot ce au mai bun. În orice caz sunt determinați să nu lase nimic nefăcut și nici o problemă nerezolvată, oricât ar fi de dificil în prezent. Șefii și colegi sunt mulțumiți de atitudinea lor și sunt șanse ca înspre finalul săptămânii să vadă roadele eforturilor lor și să considere că totul a meritat pe deplin! Așadar, curaj și inima sus! Îi așteaptă niște zile pline.

Mare atenție la scenele de gelozie nefondate pe care le pot face partenerului. Există șansa ca bănuielile lor să nu aibă nici o legătură cu realitatea și să îl deranjeze pe partener, mai degrabă decât să îl măgulească.

Planul personal va fi și el plin de evenimente, un prilej cu care vor cunoaște multe persoane noi și vor avea șansa de a lega legături de amiciție și nu numai, ceva mai repede decât sunt ei obișnuiți. Să fie cu luare de seamă asupra persoanelor de care se înconjoară și să îi treacă pe toți prin filtrul propriu de analiză. Altfel, au șansa de a ieși șifonați din chestiunile amoroase în care se implică acum.

Nu prea le stă mintea la dragoste acum și primesc ceva reproșuri din partea partenerului. Sunt cam distanți, reci și comunică în doi peri. Realizează că nu este corect față de partener și  vor ține minte să se revanșeze după ce va trece această perioadă dificilă.

Se pare că eforturile lor încep să dea roade și se simt mulțumiți de modul în care merg lucrurile la locul de muncă. Încep anul într-o notă optimistă și de acțiunilor lor de acum depinde primul trimestru în acest plan. E necesar să-și seteze niște obiective pentru a le urmări cu tenacitate, altfel se pot pierde în marea de sarcini și responsabiltăți pe care le au de dus la îndeplinire zilnic. Le place să trăiască spontan, însă nu și pe plan financiar. Acolo simt că au de lucrat, de plănuit și de pus la cale strategii solide  pentru a evolua din punct de vedere economic.

Au momente în care sunt destul de posomorâți și văd lucrurile într-o notă destul de negativistă deși nu au motive întemeiate să se simtă așa. Se pare că prezența anumitor persoane îi indispune pur și simplu așa că ar fi bine să evite să se afle pe lângă aceștia.

În ceea ce privește acest sector lucrurile nu sunt la fel de echilibrate, în principal datorită faptului că au tendința de a se îngrijora foarte repede. Dacă lasă deoparte gândurile negre și negativismul vor vedea că le va fi mult mai bine.

Au de câștigat dacă au grijă de sănătatea lor săptămâna viitoare și caută mai mult să se relaxeze decât să se suprasolicite. Atenție la ce consumă.

Sunt îngrijorați de semnalele pe care le transmite organismul lor în prezent, însă înainte de a apela la un specialist, ar fi cazul să-și dea seama dacă simptomele lor au și o bază reală sau nu. Este posibil să se îngrijoreze fără motiv.

Nu sunt mari schimbări în viață socio-profesională a Săgetătorilor în zilele ce urmează așa că nu au de ce să-și facă griji în această privință. Singurul lucru care îi poate deranja cu privire la atitudinea lor vis-à-vis de locul de muncă este că se concentrează destul de greu pe ceea ce au de facut și nu-și dau seama cum ar trebui să-și prioritizeze sarcinile în această săptămână. Le vine greu să se organizeze și să pună lucrurile în ordine și atât mai puțin să gestioneze situații dificile. Din fericire această lipsă de atenție a lor vine într-un moment în care nici nu le este solicitată prea mult implicarea în probleme care necesită o soluționare. La o adică, știu că se pot baza pe alții să îi susțină și să îi ajute să treacă de orice intervine în slujba lor acum.

În plan amoros atmosfera din cuplu este una relaxantă, se bucură de momente petrecute alături de partener și familie și decid împreună să petreacă mai mult timp cu părinții și rudele mai în vârstă ale Capricornilor. Aceste pornirni vin din situația tensionantă care a fost între membrii familiei în ultima vreme și din cauza căreia viața de cuplu a Capricornilor a cam avut de suferit. În orice caz, au avut parte de niște lecții pe care le vor pune săptămâna viitoare în aplicare.

Chiar dacă nu dispun de o energie debordantă în zilele următoare, în planul sănătății, Vărsătorii, beneficiază din plin de aceste momente de liniște și calm pe care și le-au rezervat pentru această vacanță. Doar momentul anului este puțin cam inoportun ca ei să fie singuratici și ar fi perfect pentru ei dacă cei din jur nu le-ar mai cere atât de des să iasă din pielea lor și să comunice mai mult.

E de preferat să-și organizeze bine sarcinile pentru a duce totul la bun sfârșit și mai ales pentru a nu se aglomera la finalul săptămânii. Vor să-și petreacă weekend-ul în liniște și odihnă.

Învață de pe urma greșelilor lor și încearcă să fie ceva mai echilibrați în alimentația lor. Nimic nu e de prisos atunci când acționează în conștiință de cauză și mai ales spre binele lor.

Prima parte a săptămânii îi prinde determinați și cu un zâmbet pe față tot timpul. Dacă nu știu încotro să-și canalizeze energiile mai exact e posibil ca spre final să fie obosiți și epuizați psihic.

Se face simțită prezența lunației în zodia lui Mercur acum în casa iubirii la Pești iar nativii vor avea senzația că tensiunile vin tocmai din zodia comunicării. Sentimentele sunt ușor lăsate deoparte dar le vine greu să facă diferența tranșantă între ceea ce spun și ceea ce simt. Mare atenție totuși la discuțiile pe care le au partenerul. S-ar putea să iasă șifonați din multe dintre aceste interacțiuni.