Horoscop săptămânal: 18 sept. - 24 septembrie 2017

Horoscop săptămânal: 18 sept. - 24 septembrie 2017.


Sunt destul de iritați în prima parte a săptămânii și pe deasupra și lipsiți de energie. Nu-și doresc decât să fie lăsați în pace, să se relaxeze și să facă numai ceea ce vor și le aduce plăcere.

Au de recuperat anumite sarcini și trebuie ca până la finalul săptămânii să ducă la îndeplinire tot ce și-au propus sau tot ceea ce se așteaptă ceilalți ca ei să obțină. Simt că se pune multă presiune pe ei la locul de muncă în prezent și asta poate fi influența Lunii Pline care se formează vineri în zodia Peștilor. În ciuda faptului că vor avea o săptămână agitată, plină de evenimente și un volum de muncă ceva mai solicitant se pot mulțumi cu gândul că la final vor fi răsplătiți cu vârf și îndesat. Toate eforturile lor vor fi fructificate în niște rezultate fabuloase pentru domeniul în care activează în prezent. De asemenea, pe plan financiar pot avea de câștigat de pe 15 ale lunii încolo.

E posibil ca finalul de an să îi prindă pe cote de avarie în acest domeniu și să nu aibă foarte multă energie în plan fizic. Au nevoie, precum spuneam să-și încarce bateriile și să lase grijile deoparte!

Sunt destul de sensibile subiectele tratate în cadrul echipei în care lucrează acum și ar trebui să abordeze cu multă grijă conversațiile profesionale dacă nu vor să-și strice imaginea pe care și-au construit-o cu greu. Au parte de multă atenție din partea colegilor, însă de multe ori nu așa cum și-ar dori ei și au senzația că pe undeva au făcut ceva greșit sau au dat o impresie greșită fără să-și dea seama. Încearcă să pună ordine în viața lor și de asemenea să clarifice această situație incomodă pentru ei. Este posibil ca dacă adoptă metoda corectă, adică cea diplomată, spre finalul săptămânii să observe cum comportamentul celor din jur se va schimba treptat față de ei, însă nu vor obține ușor această schimbare, trebuie să dea dovadă de răbdare mai întâi. În plan profesional, au de pierdut de pe urma acestor conjucturi dar din fericire, asta nu îi afectează foarte tare acum. Mai mult pun preț pe relațiile cu colegii și cu cei din jurul lor.

Energia și dinamismul care îi caracterizează acum nu le oferă nici un moment de liniște care să le permită să resimtă vreun moment de slăbiciune. Singura zonă afectată de acest flux de energie ar putea fi sistemul hormonal și cel imunitar. Puțină odihnă și relaxare nu strică, în special înspre finalul săptămânii.

Vor cunoaște oameni noi, vor ieși în oraș mai des și vor avea parte de numeroase activități sociale. Este vremea să lase lucrurile să curgă de la sine și să nu mai caute cu ardoare un anumit lucru, respectiv un singur obiectiv al iubirii. Au capacitatea de a-și răspândi energia pentru a se conecta cu diferite persoane așa că nu este cazul să se limiteze singuri în acest domeniu.

În acest plan evenimentele neplăcute se pot ține lanț în acest interval dacă nu pun mai mult preț pe sentimentele celorlalți. E adevărat că le place să-și dovedească argumentele și să dezbată mult și bine un anumit subiect, însă trebuie să știe și când să se oprească, iar săptămâna asta vor avea parte de niște lecții în această direcție.

O perioadă în care au multe de făcut și în care simt că totul s-ar putea prăbuși foarte ușor peste ei dacă nu organizează toate sarcinile astfel încât să meargă treaba șnur. Sunt tentați să preia din responsabilitățile celorlalți numai să vadă totul făcut cum trebuie însă nu asta este soluția acum. Ziua de 15 si 16 vine cu ceva intrigi și discuții în contradictoriu la locul de muncă, dar spre binele lor e mai bine să stea deoparte; altfel riscă să se consume inutil. În mod cert nu e un lucru pe care și-l doresc, dar iată, le vine greu să nu se implice în prezent. Să nu neglijeze termenele de plată pe care le au de făcut în prezent, mai ales dacă vine vorba de niște servicii care le-au fost prestate la un moment dat și cineva așteaptă o remunerație de la ei. Nu fac altceva decât să adauge și mai mult stres și negativitate în desaga lor personală.

Au o stare de spirit destul de iritantă, atât pentru ei cât și pentru cei din jur. Nu reușesc mereu să se concentreze asupra ceea ce au de făcut și acuză constant dureri de cap.

Dacă sunt în căutarea sufletului pereche se pare că zilele aceasta le va surâde norocul și mai ales ținând cont că sunt înconjurați de foarte multe persoane de sex opus care pare să îi admire pentru acel ceva special al lor. De asemenea. Sunt șanse ca și el/ea să le răspundă acum cu aceeași monedă, deci se pot considera norocoși!

Au planuri mari în viața de cuplu și sunt fericiți că și partenerul sunt pe aceeași lungime de undă cu ei. Au propuneri interesante pentru acesta în prima parte a săptămânii și cu toate că îi încearcă ceva emoții și simt că acesta nu va fi de acord, în cele din urmă se va dovedi că își doresc același lucru și vor munci ca o echipă pentru a-l obține.

Este de preferat ca între 14 și 16 să ia o pauză și să aibă ceva mai multă grijă de sănătatea lor, altfel riscă să clacheze către finalul săptămânii.

Au o săptămână benefică la locul de muncă și în ciuda micilor neînțelegeri dintre ei și colegi au ocazia de a-și duce la bun sfârșit tot ce își propun. În comunicarea cu șefii se simt pe val și au ocazia de a face propuneri pe care până acum nu le-au verbalizat așa de ușor. Se simt energici atât din punct de vedere fizic cât și intelectual și sunt determinați să pună în practică soluții la care până acum nici nu visau. Simt că este o perioadă propice avansării lor econoice, de asemenea,așa că trebuie să fie cu ochii în patru, nu se știe de unde sare iepurele. E vremea să culeagă roadele muncii lor.

În dragoste lucrurile sunt ceva mai liniștite și atmosfera din cuplu pare să le fie prielnică Balanțelor care trec printr-o perioadă grea la locul de muncă. Văd căminul ca pe o oază și sunt mulțumiți de atitudinea partenerului.

Casa iubirii este pozitiv aspectată de Luna Nouă de joi și este posibil chiar să aducă un suflu nou, mai romanțios, mai tandru relațiilor pe care le au acum cu persoanele de sex opus. Sunt mai apropiați de partener și încearcă să le arate că sentimentele lor nu s-au șters, chiar dacă în ultima vreme s-au concentrat mai mult pe latura profesională.

Sunt încercați de câteva situații în această săptămână și tocmai de aceea e bine să pună sănătatea pe primul loc. Nu e indicat să acționeze contrar principiilor lor de viață sau a stilului lor alimentar din prezent.

Sunt pe val duminică și luni așa că le va fi ușor să fie sociabili și să se facă plăcuți peste tot unde se duc.Emană energie pozitivă și se simt extrem de bine în pielea lor. Partenerul nu va rezista să nu le facă pe plac în toate.

Vor avea tot felul de simptome neconcludente către o anumită afecțiune și vor dori să meargă la un specialist pentru a se lămuri. Este cea mai sănătoasă decizie!

Sunt ambițioși și simt că au pentru ce să muncească în această săptămână. E foarte important pentru ei să aibă un obiectiv bine definit și să-și canalizeze toată energia în acea direcție. Țintesc sus și au așteptări mari atât de la ei cât și de la cei din jurul lor. Încearcă să demonstreze că sunt capabili de mai mult și că sunt de părere că întotdeauna este loc de mai bine. Tocmai de aceea sunt șanse ca în această săptămână să fie perfecționișți și să aibă accese de corectitudine ușor dusă la extrem. E bine să fie receptivi la cei din jur și să încerce să ia în seamă toate sfaturile bune pe care le primesc acum. E posibil chiar să lege prietenii noi prin intermediul afacerilor și proiectelor pe care le coordonează.

Este o săptămână în care vor avea parte de activități multiple și de evenimente diverse la locul de muncă. Dacă vor să fie pe aceeași lungime de undă cu colegii la locul de muncă ar trebui să învețe să asculte mai mult și să nu îi mai întrerupă pe ceilalți. Este o perioadă în care învață multe despre răbdare, dar și despre modul în care ar trebui să gestioneze situațiile dificile din sectorul financiar. Saturn retrograd în zodia lor s-ar putea să le aducă ceva probleme pe acest plan și să le scoată la iveală diverse angoase pe această temă. Dacă vor să aibă de câștigat ar fi mai bine să învețe să-și exprime punctul de vedere în momentul de față și să discute chestiunile financiare cu partenerii lor într-o notă diplomatică, nu impulsivă. Agresivitatea nu le va aduce nimic bun din păcate, așa că vor fi nevoiți să învețe să-și controleze reacțiile.

Au puseuri de energie care îi determină ba să fie hiperactivi, ba apatici. E cazul să găsească un echilibru între activitățile care îi suprasolicită și cele care le cer mai puțină atenție. Altfel, spre finalul săptămânii vor fi epuizați atât la nivel fizic dar și psihic.

În plan amoros dipun de aceeași energie benefică și își copleșesc partenerul cu atenții și uneori chiar cadouri. Se simt generoși, au de gând să le arate acestora că prezența în viața lor este foarte importantă ei și nu lasă nici o secundă să treacă fără să le demonsteze și să le arate fățiș sentimentele pe care le au pentru ei.

Nu sunt foarte organizați așa că orarul lor de somn s-ar putea să aibă de suferit în această perioadă. De asemenea și cel de masă, însă acolo sunt ceva mai atenți, mai ales ținând cont de faptul că au avut ceva probleme pe plan digestiv și nu-și mai permit să fie neglijenți.

Nu e cazul să exagereze cu dulciurile sau să se refugieze în mâncăruri care le plac pentru a evada din realitate și pentru a fugi de probleme. Sunt șanse ca organismul lor să reacționeze mult mai violent din cauza acestor defulări alimentare.

Sunt destul de ocupați pe plan profesional pentru a-și mai rezerva timp și pentru latura personală, însă dacă se va ivi ceva interesant la orizont cu siguranță nu vor da cu piciorul. Este esențial să aibă ochii și inima deschisă.

Stările negative îi pot afecta și din punct de vedere fizic. Dacă nu se străduiesc să gândească mai pozitiv și să vadă partea plină a paharului, e posibil ca abia sfatul unui prieten apropiat să îi ajute să vadă lucrurile la rece.

Este recomandat ca și în dragoste să-și păstreze aceeași deschidere și să nu încerce să-și pună singuri blocaje în calea fericirii lor. Le face bine să discute cu partenerul despre acele probleme care îi frământă, însă nu ar trebui să ezite să pună piciorul în prag atunci când este cazul!

Relația cu partenerul poate căpăta valențe noi, în special datorită modului în care Peștii aleg acum să comunice și să își exprime sentimentele față de acesta. Se gândesc la noi moduri prin care pot menține vie flacăra pasiunii și chiar reușesc să-și atragă partenerul în acest dans al sentimentelor re-aprinse.

E de preferat să-șiregleze orarul de masă ceu cel de odihnă și să funcționeze după un program strict, altfel au șansa să resimtă oboseala pe pielea lor și să se epuizeze destul de rapid.